WIE ZIJN WIJ?

Beer van Muiswinkel

Mijn naam is Beer van Muiswinkel. Geboren en getogen Haarlemmer (een echte “mug” dus!) en sinds 1986 woonachtig in Santpoort-Zuid (tegen Haarlem aan). Als kind heb ik veel gegoocheld, alhoewel de meeste voorstellingen door onze hond Wanda of door een van mijn broers vroegtijdig werden beëindigd. Daarna werd het stil rondom het goochelen en na mijn zakelijke opleiding aan het instituut Nijenrode kwam ik in 1969, geheel door toeval, terecht in de wereld van  computers en computer- en telecommunicatie netwerken. Momenteel help ik particulieren en de kleinzakelijke markt door middel van mijn Helpdesk bij voorkomende PC problemen. 

Tijdens een zakelijke bijeenkomst van ondernemers kwam ik een hele goede tafelgoochelaar tegen die vervolgens op mijn verzoek op mijn jubilerende bedrijf (25-jarig bestaan) kwam goochelen. Er ontstond een goede band en om een lang verhaal kort te houden leerde ik hém met computers te werken en hij leerde míj de fijne kneepjes van close-up table magic. Het meeste voel ik mij nu thuis op besloten partijen, prive feesten aan huis e.d.  

Neem eens kontakt met mij op, dan kunnen wij samen vaststellen of ik de juiste man ben om uw partij tot een extra vrolijke gebeurtenis te maken! Een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">E-Mail  sturen kan ook en u hoort dan van mij.

Laatst bijgewerkt op maandag 07 april 2014 15:10